Uniikkityöt

Suunnittelemme ja valmistamme käsityönä Kultakiilassa toiveidesi mukaisia koruja. Korujen valmistuksessa käytämme jalometalleja sekä erilaisia kiviä niin jalokiviä, korukiviä kuin synteettisiäkin, asiakkaan toiveen mukaan. Oli suunnitelmissasi sitten kihla- tai vihkisormus, rippiristi, kastelahja tai ihan jotakin muuta, autamme toteuttamaan unelmasi. Pyrimme aina niin ulkonäön kuin materiaalivalintojen ja rakenteiden suhteen laadukkaaseen lopputulokseen.

Tervetuloa liikkeeseemme suunnittelemaan unelmiesi korua!

Tlaustöinä valmistetaan usein asiakkaan toiveiden mukaisia sormuksia.

Vanhojen korujen huolto

Oli mielessäsi sitten vanhan korun puhdistus, huolto tai isompi korjaus, autamme mielellämme. Vanhoille koruille voimme myös tehdä muokkauksia, kuten koukkukorvakorujen muutos tappikorvakoruksi tai vaikka sormus riipukseksi.  

Kaiverruksella yksilöit tuotteen

 Niin vanhoihin kuin uusiinkin koruihin arvokkuutta lisää käsin tehty kaiverrus. Kaiverrus voi olla perinteinen päivämäärää tai nimi. On myös mahdollista kaivertaa kuvia tai erilaisia ornamentteja koristamaan rakkaita esineitä. Lasiesineisiin teemme myös kaiverruksia. Suurempien määrien ollessa kyseessä – esimerkiksi mitallit tai kaiverruslaatat pokaaleihin, voidaan työ asiakkaan toiveen mukaan tehdä joko käsin kaivertaen tai kustannustehokkaasti konekaiverruksella.