DSC05963

Kultakiila on vuodesta 2017 ollut omistuksessani ja minut tapaatkin saapuessasi asioimaan liikkeessä.

Ennen siirtymistä yrittäjäksi ehdin toimia alalla myös toisen palveluksessa. Kokemusta kertyi monipuolisesti pajatyöskentelystä sekä asiakaspalvelusta. Nyt olen kuitenkin päässyt toteuttamaan unelmaani omalla pienellä pajallani!

Tavoitteeni on jokaisessa asiakaskohtaamisessa löytää parhaat ratkaisut asiakkaan kannalta. Oli mielessäsi täydellisen korun löytäminen valikoimastamme, omien korujesi huolto- ja korjaustoimenpiteet tai uniikin tuotteen suunnittelu ja valmistus, autan mielelläni! 

Liikkeen yhteydessä on myös pajatilat. Pajan puolella käsissäni syntyvät niin oman malliston tuotteet, korjaustyöt kuin myös uniikkityöt. Nautin suunnattomasti päästessäni suunnittelemaan koruja sekä toteuttamaan niitä.

Odotan innolla, että pääsen tutustumaan juuri Sinuun!

-Laura

Kultakiilan tarina

 Kultakiila on perinteinen kultasepänverstas ja -myymälä Lahden Puistokadulla. Kesällä 2016 yritykselle tuli kunnioitettavat 50 vuotta täyteen ja vuoden 2017 alusta yritys siirtyi uudelle omistajalle ja nimi Lahden Kultakiila muuttui Kultakiilaksi. Työt jatkuvat kuitenkin samaan tapaan verstaalla ja myymälässä. 

Kultakiilan hyllyistä löydät upeaa kotimaista käsityötä, sillä uniikkitöiden lisäksi teemme myös omaa mallistoamme myyntiin. Lisäksi teemme yhteistyötä muiden suomalaisten seppien kanssa ja niinpä myymälästämme löytyy myös heidän mallistojaan. Omaa mallistoamme on myös kesästä 2018 lähtien saatavissa verkkokaupastamme!

Olemme keskittyneet pääasiallisesti korujen suunnitteluun ja valmistukseen sekä erilaisiin kaiverrustöihin. Tämän lisäksi saatavilla on myös erilaisia palkintoja niin pokaaleja kuin mitalejakin. Pieniä eriä palkintoja on saatavissa suoraan myymälästä, mutta isompien erien ja erityistoiveiden kohdalla toimitusaika on reilu viikko.

Tervetuloa tutustumaan myymäläämme!