Tilaaminen

Ennen tilausta on Teidän tutustuttava tämän verkkokaupan voimassaoleviin toimitusehtoihin. Tilaamalla tuotteen hyväksyt Kultakiila Oy:n toimitusehdot. Verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille EU:n alueelle.

Verkkokaupan yhteystiedot

Kultakiila Oy

Puistokatu 5

15100 Lahti

info@kultakiila.fi

040-1705837

Y-tunnus 279715-4

Asiakasrekisteri

Asiakastietoja käytetään ainoastaan tilauksiin liittyvään yhteydenpitoon. EU:n tietosuoja-asetusta koskevan rekisteriselosteen löydät Kassa-välilehdeltä kohdasta yksityisyys.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat näkyvät tuote-esittelyiden yhteydessä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Kultakiila pidättää oikeuden tuotehintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Toimitustapa ja -maksu

Tilaukset toimitetaan kuljetukseen 3-10 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tuote on tilapäisesti loppu varastosta tai toimitus viivästyy muusta syystä, ilmoitetaan siitä asiakkaalle välittömästi. Tilaukset toimitetaan kotimaan pakettina valintaisi mukaisesti joko Postilla tai Matkahuollolla, toimitusmaksu 6 € – 10€ lisätään tilauksen loppusummaan.  Toimitus on maksuton kaikkiin yli 250 € kertaostoksiin.

Voit myös noutaa tilaamasi tuotteen liikkeestämme, osoitteesta Puistokatu 5, 15100 Lahti. Mikäli valitsit toimitustavaksi noudon liikkeestä, saat ilmoituksen tekstiviestitse, kun tuote on valmis noudettavaksi.

Oikea toimitustapa valitaan ostoskorissa.

Peruuttamis- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi peruuttamispäätöksestä on ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen: info@kultakiila.fi. Pelkkä tuotteen palauttaminen tai postista noutamatta jättäminen ei riitä. Sähköpostitse lähetettävässä ilmoituksessa tulee näkyä tilaajan nimi, osoite, tilauspäivämäärä, tilattu tuote sekä tilinumero, jolle maksusuoritukset palautetaan. Saat sähköpostitse tarkemman ohjeen palautuksen lähettämiseen. Maksusuoritukset palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle 14 vuorokauden sisällä peruutusilmoituksen vastaanottamisesta mikäli tuote on palautettu alkuperäiskunnossa tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen. Maksusuoritukset palautetaan samalla maksutavalla, kuin millä tuote on maksettu. Asiakas vastaa palauttamisesta aiheutuneista kustannuksista.

Peruuttamis- ja palautusoikeus koskee ainoastaan alkuperäispakkauksessa palautettuja, käyttämättömiä, myyntikelpoisia tuotteita. Asiakkaalla on oikeus avata pakkaus ja tutustua tuotteeseen, samalla tavalla kuin myymälässä, ilman että se vaikuttaa peruuttamisoikeuteen.  Mikäli palautettu tuote on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt asiakkaalla ei ole oikeutta saada takaisin maksusuorituksiaan kokonaisuudessaan. Mikäli tuotetta on käytetty pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta. Jos tuote on käyttämisen johdosta tullut myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tuotteesta sen koko arvolla.

Peruuttamis- ja palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka on valmistettu mittatilaustyönä, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti (KSL 6:16). Tälläisiä ovat esimerkiksi tilaustyönä valmistetut sormukset tai tuotteet, joihin on tilattu kaiverrus.

Tuotteet palautetaan alkuperäispakkauksessa postitse tai palauttamalla tuote paikanpäälle osoitteeseen:

Kultakiila Oy

Puistokatu 5

15100 Lahti

Vaurioitunut tuote

Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa tai se on viallinen, tulee asiasta ilmoittaa viipymättä, viimeistään 14 vuorokauden kuluessa, puhelimitse: 040-1705837 tai sähköpostitse: info@kultakiila.fi. Lisäksi toimituksessa vioittuneesta paketista tulee ilmoittaa välittömästi toimittavalle yritykselle.

Kultakiila ei  vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure; kapina, liikekannallepano, sota, maanjäristys, meteoriitti, viranomaisen suorittama takavarikko yms.) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

EU-direktiivin mukainen riidanratkaisu kuluttajakaupassa

Mikäli kaupanteossa ilmenee riitatilanne ja kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi